Peelings.

De Bio Peel kruidenpeeling is op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte glow en ziet er als herboren uit. 

 Amino acid Peel 75 minuten                           €83,-

Deze peeling is perfect voor de gevoelige huid met roodheden. hij bevat maar liefst 20 verschillende aminozuren. Aminozuren of te wel eiwitten zijn de bouwstenen van onze huid, wanneer er een probleem is in de huid kunnen we dit het beste oplossen bij het begin, de bouwstenen dus. 

Bio Peel kruidenpeeling 75 minuten                €83,-

De Bio Peel kruidenpeeling is een mix van kruiden, zeewier en algen die worden aangebracht op de huid. Deze mix zorgt ervoor dat de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. 

Pumpkin Peel 75 minuten                                €83,-

De Pumpkin Peel is perfect voor de doffe huid met grove poriën, deze peeling kalmeert de huid en zorgt er voor dat de poriën minder zichtbaar worden, ook verbeterd hij een huidbeeld met puistjes. 

Fruitzuurpeeling                                             €65,-

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. De peeling stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen zoals acne, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekjes. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.