Gezichtsbehandelingen. 

De producten die tijdens de behandelingen gebruikt worden zijn van het merk Salonne Pro.

Salonne Pro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met als doel natuurlijke huid verzorging voor iedereen. De producten zijn ontwikkeld om met het lichaam samen te werken om zo een beter resultaat te behalen. 

Komt u voor de eerste keer? Dan vindt er voor de behandeling een intake gesprek plaats zodat ik uw wensen en huid doelen kan aanhoren zodat ik de behandeling en het advies kan aanpassen voor een beter resultaat. 

Biocellulose anti-aging 60 minuten                    €56,70,-

60 minuten durende gezichtsbehandeling met revolutionair anti-aging masker op basis van biocellulose. Het masker bevat bosbesextract, aminozuren, vitaminen, antioxidanten en essentieel vetzuur, om de huid te revitaliseren. Deze behandeling is zeer geschikt voor de rijpere en droge huid. 

Biocellulose anti-aging 90 minuten                    €69,-

90 minuten durende gezichtsbehandeling met revolutionair anti-aging masker op basis van biocellulose. Het masker bevat bosbesextract, aminozuren, vitaminen, antioxidanten en essentieel vetzuur, om de huid te revitaliseren. Deze behandeling is zeer geschikt voor de rijpere en droge huid. 

Biocellulose oxygen 60 minuten                         €56,70,-

Een 60 minuten durende gezichtsbehandeling met een sterk activerend masker op basis van biocellulose. Het biocellulose masker is gedrenkt in een zuurstofrijk en ontgiftend serum. Het zorgt voor een echte zuurstof boost in de huid en versterkt gelijktijdig de barrièrefunctie. Het ontgiftende groene thee extract kalmeert de huid terwijl het maringa extract vol zit met antioxidanten en vitamine C. 

Biocellulose oxygen 90 minuten                         €69,-

Een 90 minuten durende gezichtsbehandeling met een sterk activerend masker op basis van biocellulose. Het biocellulose masker is gedrenkt in een zuurstofrijk en ontgiftend serum. Het zorgt voor een echte zuurstof boost in de huid en versterkt gelijktijdig de barrièrefunctie. Het ontgiftende groene thee extract kalmeert de huid terwijl het maringa extract vol zit met antioxidanten en vitamine C. 

Collageen 60 minuten                                          €56,70

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, verfijnt de porie structuur en geeft bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De hoge concentratie vitamine C beschermt de celmembranen en helpt bij het aanmaken van stabiele collageen moleculen. 

Collageen 90 minuten                                          €69,-

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, verfijnt de porie structuur en geeft bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De hoge concentratie vitamine C beschermt de celmembranen en helpt bij het aanmaken van stabiele collageen moleculen. 

Gezichtsbehandeling 45 minuten                       €36,-

Reinigen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, bovenlip waxen en dagverzorging aanbrengen. 

Gezichtsbehandeling 60 minuten                       €43,-

Reinigen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, bovenlip waxen, masker aanbrengen en dagverzorging aanbrengen. 

Gezichtsbehandeling 90 minuten                       €54,-

Reinigen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, bovenlip waxen, massage van het gelaat, masker aanbrengen en dagverzorging aanbrengen. 

Wilt u graag uw wenkbrauwen geverfd tijdens de behandeling? Dat kan er komt dan een bedrag van €5,70 bij.